Retete culinare, terci
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Terci de ovaz, preparat cu apa, fara zaharDeserturi, DulciuriDe postCalorii: 68, Grăsimi: 1, Proteine: 2, Carbohidraţi: 13, Fibre: 2
- Terci de ovaz (Porridge)Deserturi, DulciuriDe post
Fierbem apa si fulgii de ovaz cca 2-3 min(pana cand se ingroasa).Oprim focul,adaugam cacaoa si indulcitorul si amestecam.Se mananca fie rece,fie cald.Dupa preferinte,putem adauga fructe uscate sau arome. Pofta mare!
Calorii: 53.1, Grăsimi: 1.3, Proteine: 2.2, Carbohidraţi: 8.3, Fibre: - - Terci de ovaz cu caise uscate by TinaDeserturi, Dulciuri
Se adauga ovazul in apa, se lasa 5-10 minute, apoi se adauga iaurtul, taratele, caisele maruntite, scortisoara
Calorii: 69, Grăsimi: 1.7, Proteine: 2.5, Carbohidraţi: 11, Fibre: 1.8 - Terci de ovaz si tarate cu iaurt 2.8% grasimeDeserturi, Dulciuri
Se pun fulgii in apa calduta pana se umfla. Se adauga taratele, iaurtul, scortisoara. Nu lasati taratele in apa/iaurt prea mult timp pt. ca ele trebuie sa se umfle in stomac, nu in apa.
Calorii: 75, Grăsimi: 1.9, Proteine: 3.8, Carbohidraţi: 11, Fibre: 3 - Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovazDeserturi, DulciuriDe post
Se lasa la frigider peste noapte 1 lingura de boabe de ovaz in apa rece. Dimineata se scurg de apa, ele fiind usor incoltite. Apa caldute, nu fierbinte pt. va distruge bobul de ovaz incoltit, se ...
Calorii: 94, Grăsimi: 2.1, Proteine: 3.5, Carbohidraţi: 15.5, Fibre: 4.6 - Terci de ovaz cu tarate, stafide si iaurt by TinaDeserturi, Dulciuri
Se lasa la inmuiat peste noapte stafidele, ovazul fulgi in iaurt in care se adauga apa pt. a nu deveni prea tare. Dimineata se adauga cacao, scortisoara, taratele si boabele de ovaz. Nu are nevoie de ...
Calorii: 99, Grăsimi: 2.7, Proteine: 3.5, Carbohidraţi: 16.5, Fibre: 3 - Terci de ovaz copt, cu mereDeserturi, Dulciuri
Se amesteca ingredientele impreuna, se da la cuptor pana se rumeneste pe margini
Calorii: 219.2, Grăsimi: 4.3, Proteine: 6.3, Carbohidraţi: 38.4, Fibre: 2.8