Tocana de ceapa MIRUTZA
- 07 Jun 2010
- Tocana de ceapa
- Discuţie reteta culinara Tocana de ceapa MIRUTZA
- tocana, tocanita, ceapa
Calorii: | 79.2 | Grăsimi: | 3.9 | Carbohidraţi: | 7.8 | Proteine: | 3.8 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
1 kg ceapa, 200 ardei gras,50 g morcov, 50 g rosii cherry, 300 g ceafa de porc, boia
Mod de preparare
Se rumeneste putin carnita, apoi se adauga ceapa, peste boia...se lasa pana devine sticloasa, apoi se adauga ardeiul taiat cubulete, morcovul.Dupa ce sau calit se adauga apa si se lasa la fiert 45 min.Spre sfarsit se adauga cubulete de rosii. Se serveste cu mamaliguta.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!