Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656
- 21 Jun 2010
- Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656
- Discuţie reteta culinara Tocanita de cartofi si ciuperci by alinutza656
- cartofi, ciuperci, tocanita
Calorii: | 55.4 | Grăsimi: | 0.4 | Carbohidraţi: | 11.8 | Proteine: | 1.7 | Fibre: | 1.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Cartofi, 940g
- Ciuperci champignon crude, 300g
- Ulei rafinat de floarea soarelui, Surasul Soarelui, 5ml
- Ceapa, 45g
- Secretul Gustului cu gust de Gaina, Maggi, 2.5g
- Sos cu pasta de tomate, Regal, 60g
- Frunze de patrunjel, 2g
- Piper alb, 0.5
Mod de preparare
Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Cartofi si ciupercile se taie cubulete si se adauga peste ceapa.Am adaugat secretul gustului,piper sare (dupa gust).
se acopera cu apa si se lasa la fiert. la sf se pune bulionul si patrunjelul
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!