Varza calita cu carne tocata de vita la cuptor, Cetateregala

Calorii:102.3 Grăsimi:6.2 Carbohidraţi:7.4 Proteine:5.8 Fibre:2.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 546g, carne tocata de vita
  • 1600g, 2 capatani de varza proaspata
  • 10ml ulei Floriol
  • 209g, ceapa
  • 3g piper alb
  • 3g cimbru
  • 3g maghiran
  • 200 ml bulion
  • o lingura sare
  • 1-3 foi de dafin

Mod de preparare

Se taie fideluta varza, intre timp se caleste ceapa cu carnea tocata de vita.

Se adauga varza peste ceapa calita cu carne si se amesteca.

Se pun mirodeniile si se tine pe focul aragazului amestecand continuu cam 10 minute.

Se da la cuptor cam 15 minute si se aduaga ulterior bulionul, se mai tine 10 minute si e gata!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!