Varza scazuta cu ceafa afumata, mayya
- 23 Oct 2011
- Varza scazuta cu ceafa afumata
- Discuţie reteta culinara Varza scazuta cu ceafa afumata, mayya
- varza, ceafa, ceafa afumata, mancare, varza scazuta
Calorii: | 92 | Grăsimi: | 6.4 | Carbohidraţi: | 6.1 | Proteine: | 3.6 | Fibre: | 1.9 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 870 g varza alba
- 400 rosii decojite in suc de rosii
- 250 g ceafa afumata carolli
- 260 ceapa alba
- 70 ml ulei fl.soarelui
- 70 g morcov crud
- 10 g marar, piper
- 2 cuburi knorr de legume, o lingurita cimbru
Mod de preparare
Am taiat varza fideluta dupa care am amestecat-o cu putina sare pentru a se inmuia si lasa sucul.
Ceapa am taiato solzisor, morcovul l-am dat prin razatoarea cu gauri mici si le-am calit impreuna cu uleiul si putin apa pana s-au inmuiat, apoi am adaugat ceafata afumata taiata cubulete, am pus o cana de apa calda peste si am lasat l-a inabusit pana a scazut de tot apa,apoi am adaugat varza, am mai pus o cana de apa si am lasat la fiert cam 20 minute cand varza era aproape fiarta am pus sucul de rosii, condimentele si am lasat la foc mic pana a scazut de tot apa.
Am obtinut 1700 g mancare de varza.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!