Varza scazuta cu ceafa afumata, mayya

Calorii:92 Grăsimi:6.4 Carbohidraţi:6.1 Proteine:3.6 Fibre:1.9

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 870 g varza alba
  • 400 rosii decojite in suc de rosii
  • 250 g ceafa afumata carolli
  • 260 ceapa alba
  • 70 ml ulei fl.soarelui
  • 70 g morcov crud
  • 10 g marar, piper
  • 2 cuburi knorr de legume, o lingurita cimbru

Mod de preparare

Am taiat varza fideluta dupa care am amestecat-o cu putina sare pentru a se inmuia si lasa sucul.

Ceapa am taiato solzisor, morcovul l-am dat prin razatoarea cu gauri mici si le-am calit impreuna cu uleiul si putin apa pana s-au inmuiat, apoi am adaugat ceafata afumata taiata cubulete, am pus o cana de apa calda peste si am lasat l-a inabusit pana a scazut de tot apa,apoi am adaugat varza, am mai pus o cana de apa si am lasat la fiert cam 20 minute cand varza era aproape fiarta am pus sucul de rosii, condimentele si am lasat la foc mic pana a scazut de tot apa.

Am obtinut 1700 g mancare de varza.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!