Ciuperci umplute cu sunca si legume
- 29 Jan 2011
- Ciuperci umplute
- Discuţie reteta culinara Ciuperci umplute cu sunca si legume
- sunca, legume, ciuperci, ciuperci umplute
Calorii: | 80 | Grăsimi: | 5.5 | Carbohidraţi: | 3 | Proteine: | 6 | Fibre: | 0.4 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Pentru 450 g:
- 210 g ciuperci
- 70 g sunca praga
- 25 g ardei
- 25 g ceapa
- 80 g rosii
- 25 g telemea 19% Grasime
- o lingura (~15g) ulei
Mod de preparare
Sunca de praga, ceapa si ardei se toaca marunt.
Coditele de ciuperci se taie si ele si se amesteca cu sunca, ceapa, ardeii si ulei.
Se umplu palariile de ciuperci cu acest amestec, deasupra se pune telemeaua taiata cubulete si feliile de rosii, taiate subtiri.
Se aseaza pe o tava si se da la cuptor ~30 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!