Ciuperci umplute cu sunca si legume

Calorii:80 Grăsimi:5.5 Carbohidraţi:3 Proteine:6 Fibre:0.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Pentru 450 g:

  • 210 g ciuperci
  • 70 g sunca praga
  • 25 g ardei
  • 25 g ceapa
  • 80 g rosii
  • 25 g telemea 19% Grasime
  • o lingura (~15g) ulei

Mod de preparare

Sunca de praga, ceapa si ardei se toaca marunt.

Coditele de ciuperci se taie si ele si se amesteca cu sunca, ceapa, ardeii si ulei.

Se umplu palariile de ciuperci cu acest amestec, deasupra se pune telemeaua taiata cubulete si feliile de rosii, taiate subtiri.

Se aseaza pe o tava si se da la cuptor ~30 minute.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!