Crevete cu sos de usturoi
- 06 Sep 2010
- Crevete cu sos de usturoi
- Discuţie reteta culinara Crevete cu sos de usturoi
- sos, usturoi, creveti, crevete
Calorii: | 82 | Grăsimi: | 1.5 | Carbohidraţi: | 0.4 | Proteine: | 16.1 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Crevete fierte congelate (in coaja), Nordic Seafood, 860g
- Frisca lichida 10% grasime, Burenka Loostdorf, 50g
- Usturoi, 3g
- Frunze de patrunjel, 5g
Mod de preparare
Crevetele se lasa la dezghetat.
Se prepara sosul din frisca si usturoiul pisat.
Cand crevetele s-au dezghetat, se scug de surplusul de apa si se pot servi.
Deasupra se toarna sosul si patrunjel tocat marunt.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!