Creveti cu sos bechamel si mozzarella
Calorii: | 90 | Grăsimi: | 3.2 | Carbohidraţi: | 3.6 | Proteine: | 11 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 316 gr creveti
- 42 gr faina de naut
- 15 ml ulei
- sare
- 250 ml apa
- mozzarella
Mod de preparare
Creveti se fierb dupa care se vor curata.
Intr-o tigaie punem uleiul si faina de naut
lasam citeva minute ( amestecand) apoi turnam apa, cu ajutorul unui tel amestecam sosul bechamel.
Intr-o tava mica asezam hartia de copt, peste punem creveti, se toarna sosul bechamel iar la final brinza.
Tava se aseaza in cuptor/grill pina ce brinza sa topit si prinde un pic de culoare.
Pofta Buna !
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!