Creveti cu sos bechamel si mozzarella

Calorii:90 Grăsimi:3.2 Carbohidraţi:3.6 Proteine:11 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 316 gr creveti
  • 42 gr faina de naut
  • 15 ml ulei
  • sare
  • 250 ml apa
  • mozzarella

Mod de preparare

Creveti se fierb dupa care se  vor curata.

Intr-o tigaie punem uleiul si faina de naut

lasam citeva minute ( amestecand) apoi turnam apa, cu ajutorul unui tel amestecam sosul bechamel.

Intr-o tava mica asezam hartia de copt, peste punem creveti, se toarna sosul bechamel iar la final brinza.

Tava se aseaza in cuptor/grill pina ce brinza sa topit si prinde un pic de culoare.

Pofta Buna !

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!