Creveti si pangasius cu mere si scortisoara la cuptor a la Raluca

Calorii:99.3 Grăsimi:2.8 Carbohidraţi:7.4 Proteine:11.2 Fibre:0.8

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 120 g creveti
  • 250 g file pangasius
  • 1 mar mediu - 120 g
  • 100 g lapte batut
  • 10 g sos de soia
  • 35 g branza topita ( 2 triunghiuri hochland fitness 13% grasime)
  • 3 g leustean
  • 20 g lamaie - rondele
  • 3 g pudra de usturoi
  • 1 g pudra de ghimbir
  • 2 g pudra de scortisoara

Mod de preparare

Marul se taie cubulete si se presara cu scortisoara.

Se face un sos din laptele batut, ghimbir, praful de usturoi si leusteanul tocat marunt.

Pe o tava se pune folie alimentara ( din aceea gen staniol).

Se pune fileul de peste, se acopera cu o parte din sos si cateva rondele de lamaie. Se pun apoi crevetii, restul de sos si merele cu scortisoara. Deasupra se pune branza topita.

Se acopera totul cu folie si se da la cuptor 30-35 min.

A iesit o portie de 450 g.

 

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!