Ghiveci de legume la cuptor a la andra_aly

Calorii:46.9 Grăsimi:1.4 Carbohidraţi:7.6 Proteine:1.6 Fibre:-

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

Fasole verde, 190g - 59 calorii

Ceapa maruntita congelata, Dico, 5g - 2 calorii

Ulei de masline extravirgin, Il Cesto della Spesa, 30g - 248 calorii

Morcovi, cruzi, 160g - 66 calorii

Usturoi, 7g - 11 calorii

Cartofi, 350g - 270 calorii

Rosii, 185g - 34 calorii

Zucchini, 280g - 45 calorii

Vinete, 305g - 74 calorii

Ceapa verde, 15g - 4 calorii

Ceapa, 75g - 32 calorii

Ardei rosu gras, 200g - 62 calorii

Mazare fina congelata, Noi Voi, 150g - 83 calorii

Pasta de rosii cubulete, Star, 380g - 99 calorii

Patrunjel uscat, 2g - 6 calorii -------------------------------------------------------------------------------------- TOTAL CALORII: 1095 calorii

Mod de preparare

Se curata, se spala si se maruntesc (cele care trebuie ) legumele, apoi se pun intr-o tigaie, se pune sare dupa gust si ulei si apoi se lasa sa se aburesca putin.

Dupa vreo 5 minute se ia capacul si se mai lasa putin sa scada sucul ce s-a lasat.

Se aseaza apoi compozitia in tava(eu am pus dedesupt hartie de copt sa nu se lipeasca).

Se pune sucul de rosii, sare (daca mai e nevoie) si se mai pune putin ulei de masline.

La sfarsit putem pune niste patrunjel pentru gost (eu nu am avut prospat asa ca am pus putin din acela uscat).

Se acopera tava cu aluminiu apoi se da la cuptor vreo 50 de minute si inca 10 minute dar de data aceasta fara aluminiu deasupra. (ca sa se rumeneasca putin )

POFTA BUNA!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!