Omleta
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Omleta a la Denissaa1Calorii: 183, Grăsimi: 7.5, Proteine: 24.9, Carbohidraţi: 4, Fibre: 0
- Omleta cu CremwurstiCalorii: 375, Grăsimi: 33.9, Proteine: 15.1, Carbohidraţi: 2.4, Fibre: 0
- Omleta cu Pasata de RosiiCalorii: 186.7, Grăsimi: 11.8, Proteine: 11.3, Carbohidraţi: 4.8, Fibre: 0
- Omleta cu pastai fasole galbena si ceapa
oua ulei masline ceapa fasole galbena sare
Calorii: 281, Grăsimi: 24.8, Proteine: 9.4, Carbohidraţi: 5.3, Fibre: 1.9 - Omleta cu sunca si lapte a la "Prichindel"
2 oua de gaina 100g/142kcal lapte de vaca integral 3% grasime 10ml/6.2kcal sunca de pui 80g/212.2kcal ulei de masline extravirgin 2ml/16kcal
Calorii: 377.4, Grăsimi: 28.9, Proteine: 24.1, Carbohidraţi: 3.7, Fibre: 0 - Omleta cu cascaval si ceapa rosie a la tibbyi
Ingrediente pentru o portie medie, aprox. 250 g: -2 oua (2x75g) -1 felie cascaval afumat Hochland (37.5g) -1 ceapa rosie mica (50g) -2 varfuri cutit sare (1 in omleta, unul pe ceapa) -2 ml ulei (1 pentru omleta, unul pe ...
Calorii: 160, Grăsimi: 27.2, Proteine: 27.9, Carbohidraţi: 6.1, Fibre: 0.7 - Omleta cu sunca si branza, Slabuta
Bati ouale bine, adaugi putina sare. Incalzesti tigaia, cand este fierbinte torni o lingura de ulei. Imprastii uleiul prin toata tigaia. Torni ouale batute. Lasi asa la foc mediu cam 1 minut, pui sunca. Cand s-a prins bine omleta o ...
Calorii: 179.9, Grăsimi: 12.6, Proteine: 16.3, Carbohidraţi: 0.5, Fibre: - - Omleta a la Gea
Se incinge uleiul de masline, se adauga ceapa si se caleste 30 sec. Se adauga sunca presata si se caleste si ea impreuna cu ceapa un minut. Se adauga branza de oaie si se amesteca ...
Calorii: 192.5, Grăsimi: 16, Proteine: 12.5, Carbohidraţi: 1.4, Fibre: 0.2 - Omleta cu emmenthaler si smantana
5 oua, 100g emmenthaler, 100 gr smantana de frisca Lactis
Calorii: 224.6, Grăsimi: 18.5, Proteine: 13, Carbohidraţi: 1.4, Fibre: 0 - Omleta cu ciuperci si rosii a la Alina
1 ou 5 gr unt rosii ciuperci champignion
Calorii: 155, Grăsimi: 9.8, Proteine: 11.6, Carbohidraţi: 6.3, Fibre: 1.2