Piept de pui si ciuperci la gratar
- 31 Mar 2010
- Piept de pui si ciuperci la gratar
- Discuţie reteta culinara Piept de pui si ciuperci la gratar
- pui, piept pui, ciuperci, gratar
Calorii: | 90.1 | Grăsimi: | 1.7 | Carbohidraţi: | 4.2 | Proteine: | 14.9 | Fibre: | 1.2 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
Ingrediente pentru 1 portie:
- o jumatate de piept de pui (~220 gr)
- ciuperci champignon - 300 gr
- sare de masa - dupa gust
Mod de preparare
Mod de preparare:
- Am folosit un gratar electric.
- Se spala pieptul de pui, se sareaza putin.
- Apoi, se spala ciupercile. Se sareaza si ele.
- Toate ingredientele se pun la gratar.
- Se fac pe ambele parti, pana cand sunt gata.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!