Piept de pui cu ciuperci si legume la tigaie a la Alina
- 19 Jan 2011
- Piept de pui cu ciuperci si legume la tigaie
- Discuţie reteta culinara Piept de pui cu ciuperci si legume la tigaie a la Alina
- pui, legume, ciuperci, piept
Calorii: | 163.6 | Grăsimi: | 7.5 | Carbohidraţi: | 10.1 | Proteine: | 14.3 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Piept de pui crud
- ciuperci champignion
- porumb boabe
- 1 lingura pasta rosii picanta
- ardei gras verde
- ardei iute
- o lingurita ulei masline
- + sare piper.
Mod de preparare
Pieptul de pui ,ciupercile, ardeiul gras se taie fasii.
Se pun intr-o tigaie si se calesc, impreuna cu porumbul.
la sfarsit se adauga putin ardei iute , o lingurita de ulei de masline , si o lingura de pasta de rosii picanta pt aroma.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!