Piept de pui cu sos de rosii a la Anqutz
Calorii: | 91 | Grăsimi: | 3 | Carbohidraţi: | 3.2 | Proteine: | 12.6 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- 500 de gr piept de pui crud
- 400 gr rosii decojite
- 20 ml ulei
- 120 gr ceapa
- 4 catei usturoi
- patrunjel
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui in bucati de 2-3 cm. Se taie ceapa solzisori. Se caleste ceapa taiata solzisori, apoi se adauga rosiile taiate bucatele, sare, piper, patrunjelul tocat fin, usturoiul maruntit, se lasa acoperit 15 minute.
Dupa aceea adaugati puiul si completati cu putin apa (ca sa fiarba in sos).
Lasati sa fiarba pana puiul se patrunde si sosul e suficient de scazut
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!