Salata de iarna a la Dy

Calorii:68 Grăsimi:3.4 Carbohidraţi:9 Proteine:1 Fibre:2.2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

24 buc gogosari, 12 buc. vinete, 24 buc ardei kapia, 300 ml otet, 300 gr zahar, 300 ml ulei, o lingura sare.

Mod de preparare

Vinetele si ardeii kapia se coc si se curata de coaja. Se spala si curata gogosoari. Se taie toate fasii. Eu am tocat vinetele in robot, iar restul le-am taiat fasii. Se adauga otetul, uleiul, zaharul si sarea (si piper si dafin daca se vrea varianta picanta) se omogenizeaza intreaga compozitie si se pune la fiert. Dupa ce a fiert 20 de min se ia de pe foc si se pune in borcane curate si uscate. Se pastreaza in loc uscat si ferit de lumina. Dupa deschiderea borcanului se pastreaza la frigider.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!