Souffle de cod, varianta II

Calorii:87.5 Grăsimi:4.1 Carbohidraţi:2.1 Proteine:10.4 Fibre:0.1

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Cod, 360g
  • Oua proaspete, 3 bucati
  • Ceapa, 100g
  • Rosii intregi decojite in suc de rosii, La Grande Famiglia, 400g
  • Telemea de bivolita, Traian One, 70g
  • Sos de Maioneza Light, cu continut redus de ulei, Gova, 50g

Mod de preparare

Intr-un vas, tapetat cu hartie de copt, asezam fileurile de cod.
Deasupra se taie ceapa inele.
Apoi, se presara telemeaua maruntita cu o furculita si deasupar se pun rosiile.
Se mai repeta procedura si la al doilea strat, incepand cu fileul de cod.
La sfarsit, deasupra se toarna ouale batute spuma.
Se da la cuptor preincalzit.
Cand este aproape gata, cu o lingura se intinde deasupra maioneaza si se presara putin oregano, pentru aroma.
Se mai tine la cuptor, putin, pana cand se formeaza o coaja portocalie.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!