Souffle de peste si ciuperci a la Raluca

Calorii:93.7 Grăsimi:5 Carbohidraţi:1.5 Proteine:11.2 Fibre:0.2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • file pangasius 650 g
  • o conserva ciuperci taiate 210 g
  • legume asortate chinezesti 130 g
  • albus de ou 90 g
  • galbenus de ou 70 g
  • ( eu am folosit 3 oua)
  • branza cu smantana Fagaras 120 g
  • lapte batut 100 g
  • cascaval 80 g
  • busuioc si granule de usturoi
  •  
  • Mi-au iesit 1.25 kg souffle.

Mod de preparare

Legumele chinezesti se fierb in apa cu sare.

Ciupercile se clatesc in cateva ape si se scurg.

Se pun intr-un vas termorezistent tapetat cu hartie de copt.

Se face o compozitie din branza, lapte batut si cele 3 galbenusuri. Se toarna o parte din compozitie in vas peste legume si ciuperci, cat sa le cuprinda.

Pestele se taie fasii, se presara cu usturoi granulat si se pune in vasul termorezistent. Se acopera cu compozitia de mai sus.

Pastrati o treime din compozitie.

Intr-un vas bateti spuma albusurile si incorporati putin cate putin din compozitia cu galbenusuri.

Turnati peste peste in vasul termorezistent, adaugati busuioc si deasupra cascavalul ( felii subtiri sau ras, cum preferati).

Se pune in cuptorul incins in prealabil, timp de 40-50 minute.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!