Souffle de peste si legume a la Raluca

Calorii:94.4 Grăsimi:4.6 Carbohidraţi:3.5 Proteine:9.4 Fibre:0.6

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

- 720 g file pangasius

- 260 g broccoli congelat

- 90 g amestec mexican de legume

- 160 g mar verde

- 150 g ou de gaina (3 oua)

- 40 g smantana 12%

- 40 g crema branza light cu verdeturi

- 60 g branza de burduf

- 120 g lapte batut 2%

- 10 ml suc de lamaie

- 3 g scortisoara pudra

- 3 g tarhon proaspat

- 10 g unt 65%

Au iesit 1.37 kg de mancarica.

Mod de preparare

Marul se taie cubulete, se presara cu scortisoara si sucul de lamaie, se acopera si se da la rece cel putin 30 minute.

Legumele se pregatesc la aburi.

Se bat ouale cu smantana, crema de branza si laptele batut.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt se aseaza legumele, se toarna o parte din amestecul de oua, se pune pestele presarat cu tarhon, merele, restul de amestec de oua si branza de burduf taiata feliute subtiri.

Se da la cuptor 45-60 minute. Se scurge din cand in cand zeama lasata de mere.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!