Souffle de spanac, Slabuta
- 14 Mar 2010
- Souffle de spanac, Slabuta
- Discuţie reteta culinara Souffle de spanac, Slabuta
- spanac, soufle, sufle, souffle
Calorii: | 117.6 | Grăsimi: | 7.2 | Carbohidraţi: | 4.9 | Proteine: | 8.7 | Fibre: | 1.8 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Ardei gras portocaliu, 90g
- Oua proaspete, 5 bucati
- Spanac, frunze taiate portionate, Dujardin, 450g
- Ceapa, 250g
- Telemea de vaca, LaDorna, 180g
Mod de preparare
Mod de preparare:
Se toaca ceapa, ardeiul se taie in cubulete.
Cu o furculita se piseaza telemeaua.
Intr-o cratita se amesteca spanacul (daca este congelat, se fierbe 1 minut in apa, dupa care se scurge), cu oua, ceapa, ardeiul gras si telemeaua.
Se toarna toata compozitia intr-o forma de copt, unsa cu puti ulei, ca sa nu se lipeasca.
Se da la cuptor, preincalzit si se coace pana cand cutitul ramane curat atunci se strapunge souflle-ul.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!