Souffle de spanac, Slabuta

Calorii:117.6 Grăsimi:7.2 Carbohidraţi:4.9 Proteine:8.7 Fibre:1.8

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Ardei gras portocaliu, 90g
  • Oua proaspete, 5 bucati
  • Spanac, frunze taiate portionate, Dujardin, 450g
  • Ceapa, 250g
  • Telemea de vaca, LaDorna, 180g

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se toaca ceapa, ardeiul se taie in cubulete.
Cu o furculita se piseaza telemeaua.
Intr-o cratita se amesteca spanacul (daca este congelat, se fierbe 1 minut in apa, dupa care se scurge), cu oua, ceapa, ardeiul gras si telemeaua.

Se toarna toata compozitia intr-o forma de copt, unsa cu puti ulei, ca sa nu se lipeasca.

Se da la cuptor, preincalzit si se coace pana cand cutitul ramane curat atunci se strapunge souflle-ul.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!