Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci
- 21 Nov 2010
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci
- Discuţie reteta culinara Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci
- branza, branza vaci, brocoli, tarta, conopida, broccoli
Calorii: | 80.5 | Grăsimi: | 1.9 | Carbohidraţi: | 4.2 | Proteine: | 11.3 | Fibre: | 1.6 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare - 452 gr
- conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare - 530 gr
- branza negrasa 0% grasime - 750 gr
- ardei gras, dulce, rosu, congelat, tocat, nepreparat - 25 gr
- ou de gaina, integral - 3 bucati
- mozzarella (branza cu cheag tare) - 95 gr
- sare de/pentru masa - 6 gr (1 lingurita)
Mod de preparare
- Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza.
- In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita.
- Iar pe exterior/margini se aseaza broccoli fiert.
- Se sareaza dupa gust. Deasupra se pune ardeiul gras rosu tocat.
- Se bat ouale bine si se toarna deasupra.
- Mozzarella se taie feliute, care se pun peste tarta.
- Se da la cuptor pentru 35 minute.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!