Tocana de legume si carne de vitel slaba la cuptor
- 27 May 2010
- Tocana de legume si carne de vitel slaba la cuptor
- Discuţie reteta culinara Tocana de legume si carne de vitel slaba la cuptor
- legume, vita, tocana, tocanita
Calorii: | 26.6 | Grăsimi: | 0.4 | Carbohidraţi: | 2.3 | Proteine: | 3.3 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- marar dupa gust eu am pus cam un sfert de legatura
- 3 buc de ceapa verde
- 1 rosie
- jumatate de vanata mai mica
- 2 ciuperci mari
- un morcov
- secretul gustului cu legume cam 15 g
- pipr dupa gust
- o cutie de rosii la conserva
- cane de vita slaba 300g
- apa
Mod de preparare
se aseaza toate legumele pe straturi eu am pus vinetele, ciupercile, carnea, rosiile , morcovul si ceapa , apoi mararul. Am adaugat o cutie de rosii la conserva maruntite la robotul de bucatarie si am condimentat dupa gust.Am adaugat apasi am bagat-o la cuptor.
A stat cam 2 ore la cuptor
Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!