Tocanita de soia cu fasole verde, de post
- 18 Dec 2010
- Tocanita de soia cu fasole verde, de post
- Discuţie reteta culinara Tocanita de soia cu fasole verde, de post
- soia, fasole, fasole verde, tocanita, post
Calorii: | 63.9 | Grăsimi: | 2.4 | Carbohidraţi: | 5.8 | Proteine: | 5.2 | Fibre: | - |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- ulei de masline extra virgin - 29.4 ml (3 linguri supa)
- ceapa - 170 gr
- soia granule (negatita/nefiarta) - 100 gr
- fasole, pastai, verde, congelate, toate soiurile, negatite - 630 gr
- sare de/pentru masa - 2 gr
- rosii pasate - 300 gr
Mod de preparare
- Granulele de soia se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg de apa si se pun deoparte.
- Se ia o tigaie, se pune pe foc impreuna cu uleiul de masline si ceapa tocata marunt.
- Cand ceapa devine rumena se adauga soia fiarta.
- Se amesteca si se lasa la foc mic sa se innabuse.
- Se sareaza dupa gust.
- Se adauga fasolea verde, se amesteca si se tine pe foc mediu cam 10 minute.
- Apoi, se adauga rosiile pasate si se da focul mic, pana este gata tocanita.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!