Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc
- 22 Jul 2011
- Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc
- Discuţie reteta culinara Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc
- sos, spanac, urda, rosii, caneloni, cannelloni
Calorii: | 134.8 | Grăsimi: | 4.1 | Carbohidraţi: | 16 | Proteine: | 8.3 | Fibre: | 0.2 |
Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »
Ingrediente
- Cannelloni: 250g
- Urda: 350g
- Spanac congelat: 365g
- Ceapa: 57g
- Smantana de gatit 15% grasime: 100ml
- Ulei de masline: 1 lingura
- Sare: 1 lingurita
- Piper alb: 1g
- Parmezan: 20g
- Sos de rosii cu usturoi si busuioc a la sherpika: 600g
Mod de preparare
Ceapa se inmoaie in ulei cu putina apa, se adauga spanacul, se lasa putin sa se inabuse, adaugandu-se putina apa, apoi se adauga urda, smantana, se asezoneaza cu sare si piper si se mai lasa 5-10 minute.
Se lasa sa se racoreasca si se umplu cannelloni cu aceasta compozitie, se pun intr-o forma termorezistenta, se toarna deasupra sosul de rosii si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute.
Cand este aproape gata se presara parmezanul.
Pofta buna!
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!