Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc

Poza (imaginea) pentru Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc
Calorii:134.8 Grăsimi:4.1 Carbohidraţi:16 Proteine:8.3 Fibre:0.2

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Cannelloni: 250g
  • Urda: 350g
  • Spanac congelat: 365g
  • Ceapa: 57g
  • Smantana de gatit 15% grasime: 100ml
  • Ulei de masline: 1 lingura
  • Sare: 1 lingurita
  • Piper alb: 1g
  • Parmezan: 20g
  • Sos de rosii cu usturoi si busuioc a la sherpika: 600g

Mod de preparare

Ceapa se inmoaie in ulei cu putina apa, se adauga spanacul, se lasa putin sa se inabuse, adaugandu-se putina apa, apoi se adauga urda, smantana, se asezoneaza cu sare si piper si se mai lasa 5-10 minute.

Se lasa sa se racoreasca si se umplu cannelloni cu aceasta compozitie, se pun intr-o forma termorezistenta, se toarna deasupra sosul de rosii si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute.

Cand este aproape gata se presara parmezanul.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!