Mancare de ciuperci cu legume a la Mihaela

Calorii:37.2 Grăsimi:2.3 Carbohidraţi:3.6 Proteine:0.8 Fibre:1.4

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • 250 g ciuperci champignon
  • 70 g ceapa verde - 2 fire mai mari
  • 270g rosii - o rosie mare
  • 61 g masline naturale - 21 bucati
  • 25 g tarhon frunze - o legatura
  • 0.5 g ardei iute uscat

Mod de preparare

Se taie ciupercile si ceapa si se pun in tigaia de teflon pana lasa apa, apoi se adauga rosia taiata, se scot samburii de la masline si se adauga in tigaie feliate, iar tarhonul si ardeiul iute se pun dupa ce se inchide focul.

Se poate servi cu iaurt sau ca garnitura la friptura.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!