Tocanita de legume cu piept de pui, Mihaela

Calorii:69 Grăsimi:0.8 Carbohidraţi:6.2 Proteine:9.2 Fibre:1.3

Vezi valori nutritive avansate pe Calculatorul Nutritional Sllăbuţe »

Ingrediente

  • Piept de pui 320 g
  • ardei gras rosu - 180 g
  • morcov - 102 g
  • telina - 90 g
  • ceapa - 70 g
  • rosii 380 g
  • mazare - 100 g
  • praf de cartof - 8 g
  • apa - 470 ml
  • sare, piper, foi dafin, patrunjel verde, usturoi, dupa gust

Mod de preparare

Se prepara pieptul de pui la teflon, putin rumenit.

Separat se pun la fiert in putina apa legumele taiate cubulete, impreuna cu foile de dafin, piperul boabe, sarea.

Cand morcovul este aproape fiert, se adauga puiul taiat bucatele, si rosiile taiate marunt sau mixate la blender.

La final se adauga patrunjelul verde tocat si usturoiul pisat.

Pofta buna!

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!