Mancaruri cu legume
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Tocanita de legume à la ElyséeDe postCalorii: 69, Grăsimi: 3.9, Proteine: 2.1, Carbohidraţi: 6.9, Fibre: 1.9
- Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)
Conopida se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu sare, pentru 5 minute. Se scoate si se lasa la racit. Se ia un vas de yena, se aseaza conopida fiarta, deasupra se presara branza ...
Calorii: 145.4, Grăsimi: 9.8, Proteine: 11.7, Carbohidraţi: 4.6, Fibre: 1.4 - Vinete gratinate cu branza de burduf, Slabuta
Vinetele se curata de coaja si se taie felii (de-a lungul). Intr-o tigaie de teflon se caleste ceapa in 2 linguri ulei. Cand ceapa este rumena se adauga vinetele felii si se amesteca incet, se tine ...
Calorii: 104.2, Grăsimi: 6.9, Proteine: 7.8, Carbohidraţi: 4.6, Fibre: 1.8 - Mancare de vinete si ardei copti by HuskyDe postCalorii: 40, Grăsimi: 0.4, Proteine: 1.5, Carbohidraţi: 7.4, Fibre: -
- Ghiveci de legume (Musi25)De postCalorii: 31.6, Grăsimi: 0.4, Proteine: 2.8, Carbohidraţi: 4.2, Fibre: -
- Conopida gratinata / budinca de conopidaCalorii: 83.7, Grăsimi: 5.7, Proteine: 4.9, Carbohidraţi: 3.8, Fibre: 1.7
- Souffle de conopida simplu, VAmedeeaCalorii: 74.5, Grăsimi: 3.6, Proteine: 4.9, Carbohidraţi: 4, Fibre: -
- Legume cu mozzarella la cuptor, by AndraCalorii: 96.8, Grăsimi: 6.9, Proteine: 4.6, Carbohidraţi: 4.2, Fibre: 1.7
- Mancarica de ardei coptiDe post
se coc ardei de curata de coaja apoi se taie bucati mici.se pune o ceapa la calit in putin ulei apoi se rastoarna ardeiul taiat si pulpa de rosi.se pun 200 ml apa se condimenteaza ...
Calorii: 62, Grăsimi: 2.1, Proteine: 1.8, Carbohidraţi: 9, Fibre: 2.4