Mancaruri cu legume

Pentru Mancaruri cu legume au fost găsite 403 retete, afişare rezultate de la 191 la 200
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
  • Mancare de mazare, Lucia Aur
    Mancare de mazare, Lucia Aur

    Se caleste usor ceapa in ulei. Se adaugă mazarea, apoi coditele de marar. Cand s-a fiert (cateva minute pentru Bonduelle), se adaugă o lingura de lapte praf dr. Oetker, care e instant si ingroasa putin ...

    Calorii: 61.3, Grăsimi: 3.9, Proteine: 2.5, Carbohidraţi: 4.7, Fibre: -
  • Calorii Mancare de soia cu ceapa, ardei si ciuperci by Dorutza
    Mancare de soia cu ceapa, ardei si ciuperci by Dorutza

    -se caleste ceapa si ardeiul (eu am adaugat si apa ca sa fie moi) -dupa ce scade apa se adauga ciupercile si soia fiarta -se adauga pasta de ardei iute,bulionul si smantana iar apoi se adauga condimentele

    Calorii: 126.6, Grăsimi: 6.5, Proteine: 7.1, Carbohidraţi: 10.5, Fibre: 1.4
  • Calorii Mancare de ciuperci cu pastai by Tina
    Mancare de ciuperci cu pastai by TinaDe post

    Se maruntesc toate,se caleste ceapa in apa cu ulei, se adauga restul legumelor. Se baga la cuptor pana scade.

    Calorii: 41, Grăsimi: 0.5, Proteine: 1.5, Carbohidraţi: 7.6, Fibre: -
  • Calorii Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci
    Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci

    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...

    Calorii: 80.5, Grăsimi: 1.9, Proteine: 11.3, Carbohidraţi: 4.2, Fibre: 1.6
  • Calorii Conopida gratinata cu branza topita
    Conopida gratinata cu branza topita

    Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele Se pune amestecul de branza peste conopida Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, ...

    Calorii: 96.5, Grăsimi: 6, Proteine: 7.5, Carbohidraţi: 4.5, Fibre: 1.5
  • Calorii Buseuri de spanac cu branza topita
    Buseuri de spanac cu branza topita

    Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces. Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se ...

    Calorii: 104.8, Grăsimi: 5.2, Proteine: 10, Carbohidraţi: 4.5, Fibre: 1.5
  • Calorii Varza calita, Cetateregala
    Varza calita, CetateregalaDe post

    1 Se toaca varza, se freaca cu sare si boia dulce de ardei. 2 Separat intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei. 3 Se amesteca ceapa calita cu varza, se adauga cimbru, piper, foi de dafin, busuioc ...

    Calorii: 50, Grăsimi: 1.1, Proteine: 1.7, Carbohidraţi: 9.3, Fibre: 3.1
  • Calorii Iahnie de fasole, Cetateregala
    Iahnie de fasole, CetateregalaDe post

    1 Se fierbe fasolea boabe de 3 ori in 3 ape 2. se umple oala cu apa pt a 4 oara si se adauga sare, cimbru, condimente kamis, piper si se lasa sa fiarba la foc ...

    Calorii: 41, Grăsimi: 0.6, Proteine: 2.5, Carbohidraţi: 6.4, Fibre: 1.4
  • Calorii Conopida cu ardei, Cetateregala
    Conopida cu ardei, Cetateregala

    1 Se fierbe conopida cu sare separat 2 Intr-un alt vas se prepara ceapa, secretul gustului de la Maggi patrunjelul si putin mai tarziu ardeiul infundat in apa, ulterior se piseaza usor si se adauga bulionul 3 ...

    Calorii: 28.2, Grăsimi: 0.4, Proteine: 1.5, Carbohidraţi: 5.1, Fibre: -
  • Varza calita by Anorien
    Varza calita by AnorienDe post

    Se caleste ceapa, apoi se adauga varza taiata fideluta dupa ce a fost frecata cu sare. Se lasa 5 minute acoperit, apoi se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba acoperit 20 de ...

    Calorii: 62, Grăsimi: 3.7, Proteine: 1.4, Carbohidraţi: 6.4, Fibre: 1.9
Atenţie! Toate valorile nutritionale sunt pentru 100g/ml de produs.