Cereale simple
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Ovaz integral, boabe intregi, uscateDe post
se consuma ca terci de ovaz, maruntite cu cutitul (steel cut) -Datorita proprietatilor determinate de continutul de lecitina, a acidului linoleic si altele, ovazul este recomandat in bolile digestive, cardiovasculare, tuberculoza. - hipoglicemiant, ...
Calorii: 389, Grăsimi: 6.9, Proteine: 16.9, Carbohidraţi: 66.3, Fibre: 10.6 - Amaranth, boabe intregi, uscateDe postCalorii: 383, Grăsimi: 6.4, Proteine: 14.9, Carbohidraţi: 66, Fibre: 14.9
- Grau, incoltitCalorii: 198, Grăsimi: 1.27, Proteine: 7.49, Carbohidraţi: 42.53, Fibre: 1.1
- Orz, decojitCalorii: 354, Grăsimi: 2.3, Proteine: 12.48, Carbohidraţi: 73.48, Fibre: 17.3
- Orez salbatic, gatitCalorii: 101, Grăsimi: 0.34, Proteine: 3.99, Carbohidraţi: 21.34, Fibre: 1.8
- Tarate de ovaz, crudeCalorii: 246, Grăsimi: 7.03, Proteine: 17.3, Carbohidraţi: 66.22, Fibre: 15.4
- Tapioca, perlata, negatita/crudaCalorii: 358, Grăsimi: 0.02, Proteine: 0.19, Carbohidraţi: 88.69, Fibre: 0.9
- Hrisca, generalCalorii: 343, Grăsimi: 3.4, Proteine: 13.25, Carbohidraţi: 71.5, Fibre: 10