Aperitive
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Cascaval de casa CaSy
Se pune laptele la fiert si dupa ce da in clocot su adauga branza de vaca dulce si se fierbe 10 minute. Se pune la scurs intr-un tifon timp de 30 minute. Galbenusul se freaca cu ...
Calorii: 541.5, Grăsimi: 46.2, Proteine: 20.3, Carbohidraţi: 4.2, Fibre: 0 - Branza topita de casa
Bicarbonatul se amesteca cu branza si se lasa minim 2 ore, apoi se pune pe aburi impreuna cu untul pana se topeste si se omogenizeaza
Calorii: 180.5, Grăsimi: 10, Proteine: 16, Carbohidraţi: 6, Fibre: - - Castraveti murati la soare (covasiti)De post
Castravetii se spala si cei care sunt mai mari, se taie in doua sau in patru pe lungime. Se pun in borcan cat mai inghesuiti. Printre ei se pun catei de usturoi curatati, marar cu tot ...
Calorii: 12, Grăsimi: 0.2, Proteine: 1, Carbohidraţi: 3, Fibre: - - Chiftelute din piept de pui a la PRINCESS
Se dau in robot si se fac chiftelute mici a cite 10-15g. Se pun la cuptor
Calorii: 128, Grăsimi: 5.8, Proteine: 16, Carbohidraţi: 3, Fibre: - - Chiftele din dovlecei si telemea de oaie
Ceapa verde si usturoiul verde se toaca cu blenderul si se amesteca cu restul de ingrediente, apoi se formeaza chiftelele si se pun pe hartie de copt unsa cu putin ulei si se da la ...
Calorii: 145.6, Grăsimi: 7.9, Proteine: 8.3, Carbohidraţi: 8.9, Fibre: 5.5 - Chiftele din conopida si urda de oaie
Conopida fiarta in apa cu sare se toaca sau se zdrobeste cu furculita si se amesteca cu urda sfaramata, ceapa, mararul si patrunjelul tocate fin si restul de ingrediente. Se incinge si se unge o tigaie ...
Calorii: 91.7, Grăsimi: 4.7, Proteine: 5.8, Carbohidraţi: 7.9, Fibre: 4.7 - Ardei umplut cu branza si marar by Tina
Se umple ardeiul cu pasta de branza cu condimente
Calorii: 72, Grăsimi: 3.6, Proteine: 6.1, Carbohidraţi: 4.7, Fibre: 1 - Piftele a la Mishutza
Se amesteca ingredientele si se coc in tigaie fara ulei sau in cuptor.
Calorii: 185, Grăsimi: 9.1, Proteine: 24.3, Carbohidraţi: 2.5, Fibre: - - Ciuperci umplute cu branza
Se curata ciupercile, li se scoate piciorusul, se toaca marunt si se amesteca cu branza rasa si oul batut cu oregano. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile. Se dau la cuptor pana cand se incheaga oul. Pofta buna
Calorii: 98.8, Grăsimi: 5, Proteine: 8.4, Carbohidraţi: 5.8, Fibre: - - Ciuperci umplute cu branza de burduf
Ciupercile se spala bine, se pun intr-o tava de cuptor pe o foaie de copt, se umplu cu branza de burduf, se presara piper deasupra, se pulverizeaza putin ulei de masline si se da la ...
Calorii: 193.7, Grăsimi: 12.1, Proteine: 14.9, Carbohidraţi: 7.4, Fibre: 2.1